Voor 23:00 besteld = Vandaag verzonden

  Artikel is toegevoegd

  Krijg 20% korting!arrow_drop_up

  Veel Gestelde Vragen

  Waar vind ik mijn Track en Trace code?

  Op deze pagina kun je door je e-mail adres en ordernummer in te voeren je pakket volgen. Volg de instructies op deze pagina om je betelling te volgen.

  Kan ik mijn bestelling volgen?

  Dit kan zeker! je kunt de status van je bestelling zien via de volgende link:

  KLIK HIER

  Kan ik mijn bestelling wijzigen?

  Helaas kunnen we uw bestelling niet meer wijzigen nadat we deze hebben verwerkt. Als u een grotere hoeveelheid of een extra product wilt bestellen, plaats dan online een nieuwe bestelling. U betaalt geen extra verzendkosten.

  Waar is mijn orderbevestiging?

  Dit wordt automatisch naar uw e-mailadres gestuurd wanneer u een bestelling plaatst. Als je je orderbevestiging niet binnen 24 uur hebt ontvangen, neem dan contact met ons op. Voor het geval er een probleem is met je bestelling. Controleer de spam- of junkmap van uw mailbox voordat u contact opneemt, voor het geval de orderbevestiging daarheen is omgeleid.

  Hoe annuleer ik mijn bestelling?

  Er zit maar een korte tijd tussen het moment waarop u uw bestelling plaatst en het moment waarop we deze gaan verwerken. Als u na het bestellen direct contact met ons opneemt via: contact@uniekwinkel.nlkunnen we uw bestelling mogelijk annuleren voordat deze is verwerkt. Als dit niet het geval is, zullen we uw bestelling verzenden en kunt u deze na ontvangst naar ons retourneren als u dat wilt.

  De verwachte levertijd is voorbij, waar blijft mijn bestelling?

  In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling checken via de volgende link: KLIK HIERom je bestelling te volgen. Heb je 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

  Ik mis een aantal producten bij mijn bestelling, hoe kan dat?

  Omdat we werken met verschillende leveranciers kan het zo zijn dat producten afzonderlijk van elkaar verzonden worden. Als er artikelen uit je bestelling ontbreken ontvang je deze doorgaans na 2-3 dagen.

  Ik ben niet tevreden over mijn bestelling, kan ik deze retourneren?

  Ja, U kunt uw artikel binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren.

  Hoe kan ik een artikel retourneren?

  Als je niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten.Een retourzending dient altijd te zijn voorzien van Track & Trace code. De zender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen streven wij dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening staat.

  Ik ben mijn orderbevestiging kwijt, Wat nu?

  De orderbevestiging wordt automatisch naar uw e-mailadres gestuurd wanneer u een bestelling plaatst. Als je je orderbevesting kwijt bent, neem dan contact met ons op: contact@uniekwinkel.nl. Controleer de spam- of junkmap van uw mailbox voordat u contact opneemt, voor het geval de orderbevestiging daarheen is omgeleid.

  De Track en Trace code geeft geen informatie aan, hoe kan dit?

  Vanaf het moment dat je pakketje is verzonden en aangekomen bij het postorder bedrijf is de Track en Trace informatie beschikbaar. Hou er rekening mee dat er enige vertraging tussen kan zitten.

  Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

  Wij streven om uw product binnen 1-2 werkdagen te verzenden! GRATIS

  Doorgaans betreft de gestreefde levertijd van een product op voorraad binnen Nederland en België 5-12 werkdagen. Dit is een geschatte levertijd en komt pas tot stand wanneer het product daadwerkelijk is verzonden. De levertijd kan verschillen bij toetreding van omstandigheden. Voorbeelden corona gerelateerd, vertragingen bij de postleveranciers.

  Wat zijn de verzendkosten?

  De verzendkosten van de bestelling nemen wij voor eigen rekening.